i'm Yours

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 30 December 2011

PeRaSaaN


sure korang semua terkejut dgn post aku kali ne,sbb aku xpnh luah kat sini,
tp sbb aku rasa cam nk share ape yg aku rasa.
sure pelik sbb nape lak aku tetiba letak pic ne kan....
sbnrnya dh sebulan lebey aku camne....kdg2 aku nangis,xtau pasai apa,
pastu yg bertambah sebak bila tgk husband aku,sedih sgt..
husband pun perasan bila tiba2 aku diam,padahal sblm tu aku beria 
bersembang dgn dia,lps tu aku pandang dia,sayu aku tgk..
bila dia tnya,mcm terkunci mulut aku ne nk sebut..sbb dia pnh ckp
aku ne suka layan emosi sgt..asyik nangis je,tgk drama nangis,tgk berita nangis,
semua nk nangis..jd lps dia dh ckp camtu, aku pun xde la nk ckp dgn dia.
jd aku pun senyap,aku hnya jawab xde ape..ok je.
penat kot..sbb tu nangis..(tu jwpn aku,xlogik kan)
dia pun trs diam dgr jwpn aku
tp sbnrnya ada sbb kenapa aku nangis...
hnya aku dan ALLAH S.W.T je yg mengetahui.
Ya ALLAH, tenangkan jiwa hati ku ini.AMIN.

P.S : Korang jangan risau okey..aku OKEY SGT2 :)

2 comments: